Politicile AIAIC

Declarația Politicii în Domeniul Calitatății

Despre:  Aeroportul Internațional ,,Avram Iancu” Cluj R.A., a dezvoltat și menține un sistem de management al calității în conformitate cu cerințele standardului internațional ISO 9001:2015, certificat de către SRAC.

Declarația Politicii de Siguranță

Despre: Identifică în mod clar siguranța ca fiind cea mai mare prioritate a organizației, indiferent de presiunile comerciale, operaționale, de mediu sau sociale.

Politica de Siguranță reflectă angajamentele organizatorice cu privire la siguranța aeronautică și gestionarea proactivă și sistematică a siguranței.

Strategia Națională Anticorupție

Despre:Agenda de Integritate Organizațională si Planul de Integritate la nivelul Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj R.A. în implementarea Strategiei Naționale Anticorupție 2021-2025

Date interesante despre Cluj Napoca

Populatie

În 2011, 324.576 de locuitori locuiau în limitele orașului, ceea ce îl face pe locul al doilea cel mai populat al țării la acea vreme, după capitala națională București

Universitati si scoli

Oraşul Cluj Napoca este considerat al doilea centru universitar din România, fiind locul care găzduieşte în fiecare an, aproximativ 80.000 de studenţi din întreaga ţară

Clima

Cluj-Napoca are un climat continental cald de vară. Clima este influențată de apropierea orașului de Munții Apuseni, precum și de urbanizare.

Festivaluri și evenimente

Concerte, festivaluri, spectacole culturale, expoziții, party-uri, conferințe și workshop-uri, lansări de carte și de film și alte evenimente, toate le găsești la Cluj.