La aeroport

Food & Drinks

Restaurante și cafenele în incinta aeroportului

Fie că plecați într-o călătorie sau așteptați pe cineva la aeroport, întotdeauna va exista timp pentru a savura o cafea sau o băutură răcoritoare și de ce nu, chiar o mică gustare.

Magazine

Duty-free, Terminalul Plecări

Duty-free-ul din Terminalul de pasageri plecări (zona de îmbarcare a pasagerilor pentru zborurile internaționale) prezintă o gamă variată de produse la prețuri scăzute și scutite de taxele vamale.

Financiar

Servicii bancare si schimb valutar

În Terminalul pasageri Sosiri precum și în Terminalul pasageri Plecări, în zona publică, sunt amplasate automate de colectare a plăților cash și sunt disponibile servicii bancare și de schimb valutar.

Bagaje si Lost & Found

Servicii de înfoliere bagaje

Pasagerii sunt sfătuiți să verifice regulile/politica aplicate de Transportatorul Aerian, cu care urmează să călătorească, în privința bagajelor de cală și de cabină.

Călătorind cu copii

Informații utile dacă călătoriți cu copii

Pasagerii care călătoresc cu un sugar sau un copil mic au prioritate la punctele de control de securitate și la îmbarcare; 
Camere de îngrijire Mama și Copilul, dotate cu chiuvetă, scaun, și masă de înfășat. 

În funcție de termenii și condițiile companiei aeriene, în cabina de pasageri se acceptă transportul animalelor vii de mici dimensiuni din clasa PET (animale de companie cu greutate maximă de 6 kg) câini sau pisici, în cuști speciale, cu obligația proprietarului de a le ține în brațe pe durata zborului.

Birou întâlniri business
Terminal Plecări, zona publică

Sală de conferințe
Terminal Sosiri, zona administrativă

Business Lounge
Terminal Plecări, zona securizată 

Pentru persoanele care au nevoie de un moment de liniște și introspecție, Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj pune la dispoziția pasagerilor o capelă în zona Terminalului de Plecări, zona publică, la etajul 1.

Cadre medicale pregătite pentru orice intervenții vă stau permanent la dispoziție la Cabinetul medical, situat în Terminalul de pasageri plecări, la parter.

Contact: 0264 307 575

Atenție! La acest cabinet NU se efectuează teste Covid-19

Loc pentru stabilirea de întâlniri în Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj 

Localizare: Terminal Sosiri

Wifi gratuit 24/7* în Terminalul de Plecări și Terminalul de Sosiri atât în zona publică cât și în zona restricționată.

Pentru a utiliza serviciul gratuit de rețea WiFi, procedați după cum urmează:
1. Alege rețeaua wifi AIRPORT_CLUJ_FREE
2. Începeți să utilizați rețeaua Wifi

*după 60 de minute este necesară reconectarea la rețeaua WiFi

Date interesante despre Cluj Napoca

Populatie

În 2011, 324.576 de locuitori locuiau în limitele orașului, ceea ce îl face pe locul al doilea cel mai populat al țării la acea vreme, după capitala națională București

Universitati si scoli

Oraşul Cluj Napoca este considerat al doilea centru universitar din România, fiind locul care găzduieşte în fiecare an, aproximativ 80.000 de studenţi din întreaga ţară

Clima

Cluj-Napoca are un climat continental cald de vară. Clima este influențată de apropierea orașului de Munții Apuseni, precum și de urbanizare.

Festivaluri și evenimente

Concerte, festivaluri, spectacole culturale, expoziții, party-uri, conferințe și workshop-uri, lansări de carte și de film și alte evenimente, toate le găsești la Cluj.