Conferințe la aeroport

AVIATION-EVENT 2024 CLJ

Să ne îmbarcăm într-o nouă aventură palpitantă,  în timp ce dezvăluim cea de-a 3-a ediție a Aviation-Event 2024 CLJ și explorăm împreună posibilitățile nelimitate care ne așteaptă în lumea aviației.

2023 REGIONAL AIR TRANSPORT CONFERENCE

Conferința va reuni lideri din aeroporturi și companii aeriene din regiune pentru a promova revitalizarea economiei regionale prin intermediul dezvoltării durabile.

AVIATION-EVENT 2023 CLJ

Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj în colaborare cu Aviation-Event a organizat în data de 24 martie 2023, cea de-a doua ediție a prestigioasei sale conferințe internaționale de aviație Aviation-Event CLJ, desfășurată pentru prima dată în primăvara anului 2022.

2022 REGIONAL AIR TRANSPORT CONFERENCE

Conferința va reuni reprezentanți de top ai unor aeroporturi și companii aeriene din regiune, cu scopul de a reconstrui un nivel sporit de conectivitate regională în era post-COVID-19.  

Aviation-Event 2022 CLJ

Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj a organizat în data de 31 martie 2022, o conferinţă internaţională de aviaţie la aeroport, în colaborare cu Aviation-Event Conference, o platformă specializată în organizarea unora dintre cele mai prestigioase conferinţe de aviaţie de la acest moment, pe plan european.

Populatie

În 2011, 324.576 de locuitori locuiau în limitele orașului, ceea ce îl face pe locul al doilea cel mai populat al țării la acea vreme, după capitala națională București

Universitati si scoli

Oraşul Cluj Napoca este considerat al doilea centru universitar din România, fiind locul care găzduieşte în fiecare an, aproximativ 80.000 de studenţi din întreaga ţară

Clima

Cluj-Napoca are un climat continental cald de vară. Clima este influențată de apropierea orașului de Munții Apuseni, precum și de urbanizare.

Festivaluri și evenimente

Concerte, festivaluri, spectacole culturale, expoziții, party-uri, conferințe și workshop-uri, lansări de carte și de film și alte evenimente, toate le găsești la Cluj.