FAQs

Întrebări frecvente FAQs


Pentru orice problemă referitoare la bagajul dumneavoastră vă rugăm să vă adresați companiei aeriene cu care ați călătorit, precum și Biroului bagaje pierdute/Lost & Found corespunzător companiei aeriene cu care ați călătorit.

În prezent, 9 companii aeriene operează curse regulate de pasageri de pe Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj: Tarom, Lufthansa, Lot Polish, Wizz Air, Turkish Airlines, Ryanair, HiSky, Aeroexpress Regional și Swiss Airlines.

Companiile aeriene care operează zboruri cargo pentru DHL, TNT și UPS sunt următoarele: Cargo Air, Swiftair, Swiftair Hellas și CargoLogic Germany. La acestea se adaugă companiile aeriene ce operează zboruri charter turistice de pe aeroportul clujean, dintre care amintim: Aegean Airlines, Animawings, HiSky, Fly One, Corendon Airlines, SkyUp, Pegasus, Tarom, Fly Lili și Bees Airlines.

Clic aici pentru a vizita pagina Companii Aeriene

Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj dispune de saloane business, de un birou pentru întâlniri business și de o sală de conferință ce poate fi închiriată pentru întruniri, ședințe, simpozioane etc.

Pentru detalii legate de serviciile de parcare oferite de Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj și GOTO Parking accesați pagina Parcare de pe website-ul aeroportului.

În prezent, în incinta Aeroportului Internaţional Avram Iancu Cluj funcționează mai multe cafe baruri. Pasagerii au la dispoziție, de asemenea, automatele de băuturi calde și reci, precum și automatele de snack-uri și dulciuri amplasate în cadrul terminalului de Plecări pasageri.

Pasagerii trebuie să se asigure că sunt prezenți la aeroport cu suficient timp înaintea orei stabilite de decolare pentru a permite efectuarea procedurilor de check-in, a celor de frontieră și de îmbarcare. Timpul limită de check-in poate varia în funcție de compania aeriană. Este responsabilitatea pasagerului să se asigure că va îndeplini condițiile de călătorie. Pasagerii trebuie să se prezinte la aeroport cu 3 ore înainte de un zbor internațional și cu 2 ore înainte pentru un zbor domestic.
Pentru informații suplimentare adresați-vă companiei cu care călătoriți.

Oportunitățile de afaceri existente la aeroport se pot consulta pe website-ul aeroportului în cadrul secțiunii Business și Parteneri – Licitații.

Informații în timp real privind sosirile și plecările de pe Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj sunt disponibile pe pagina noastră web.

Date statistice privind numărul pasagerilor înregistrați pe Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj sunt postate pe site-ul nostru. De asemenea, puteți găsi informații cu privire la evoluția traficului de pasageri la link-ul următor: https://www.airportcluj.ro/aviatie/evolutia-traficului-de-pasageri/.

Pentru a fi la curent cu locurile de muncă disponibile la Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj, vă rugăm să accesați secțiunea Cariere a paginii noastre web.