Aviație

Dezvoltare rute

Dezvoltare rute

Aeroportul Internațional Cluj este situat într-o regiune în plină dezvoltare economică din inima Transilvaniei, oferind companiilor aeriene facilitățile și serviciile necesare pentru a profita de potențialul ridicat al zonei sale de captare.  

Orașul și regiunea reușeșc să îmbine armonios moştenirea istorică seculară cu agitația contemporană a festivalurilor internaționale sau cu inovațiile în IT și artă, fapt care conferă un echilibru ideal al cererii pentru călătoriile business, leisure sau VFR.

Cu o permanentă deschidere pentru dezvoltarea unor parteneriate durabile, Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj oferă operatorilor aerieni sprijin pentru dezvoltarea de rute noi și condiții asociate tarifelor aeroportuare cu scopul de a încuraja companiile aeriene să își deschidă sau să își dezvolte operațiunile de pe Aeroportul Internațional Cluj.

Eforturile de promovare a zborurilor operate de către companiile aeriene sunt susținute la rândul lor și de acțiuni de suport marketing ale Aeroportului Internațional Cluj cu scopul de a sprijini atât companiile aeriene noi în faza de pornire, cât și transportatorii aerieni care operează deja zboruri de pe Aeroportul Internațional Cluj.

Pentru informații suplimentare vă rugăm să transmiteți solicitare dumneavoastră la adresa office@airportcluj.ro sau marketing@airportcluj.ro.

Date interesante despre Cluj Napoca

Populatie

În 2011, 324.576 de locuitori locuiau în limitele orașului, ceea ce îl face pe locul al doilea cel mai populat al țării la acea vreme, după capitala națională București

Universitati si scoli

Oraşul Cluj Napoca este considerat al doilea centru universitar din România, fiind locul care găzduieşte în fiecare an, aproximativ 80.000 de studenţi din întreaga ţară

Clima

Cluj-Napoca are un climat continental cald de vară. Clima este influențată de apropierea orașului de Munții Apuseni, precum și de urbanizare.

Festivaluri și evenimente

Concerte, festivaluri, spectacole culturale, expoziții, party-uri, conferințe și workshop-uri, lansări de carte și de film și alte evenimente, toate le găsești la Cluj.