Aviație

Dezvoltare rute

Dezvoltare rute

Aeroportul Internațional Cluj este situat într-o regiune în plină dezvoltare economică din inima Transilvaniei, oferind companiilor aeriene facilitățile și serviciile necesare pentru a profita de potențialul ridicat al ariei de captare

Orașul și regiunea reușesc să îmbine armonios moștenirea istorică veche de secole, cu entuziasmul contemporan al festivalurilor internaționale sau al inovațiilor în IT și artă, ceea ce oferă un echilibru ideal între cererea pentru călătorii de afaceri, de agrement sau zboruri VFR.

Cu o deschidere permanentă pentru dezvoltarea de parteneriate durabile, Aeroportul Internațional Cluj oferă operatorilor aerieni condiții asociate tarifelor aeroportuare și suport pentru dezvoltarea de noi rute sau creșterea frecvențelor pentru a încuraja companiile aeriene să deschidă sau să dezvolte operațiunile lor la Aeroportul Internațional Cluj.

Eforturile de promovare a zborurilor operate de companiile aeriene sunt susținute și de acțiuni de sprijin de marketing ale Aeroportului Internațional Cluj cu scopul de a sprijini atât noile companii aeriene aflate în faza de start-up, cât și transportatorii aerieni care operează deja zboruri de pe Aeroportul Internațional Cluj. .

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să trimiteți solicitarea dumneavoastră la office@airportcluj.ro sau marketing@airportcluj.ro

Date interesante despre Cluj-Napoca

Populație

În 2011, 324.576 de locuitori locuiau în limitele orașului, ceea ce îl face pe locul al doilea cel mai populat oraș al țării la acea vreme, după capitala națională București.

Universități și școli

Oraşul Cluj-Napoca este considerat al doilea centru universitar din România, fiind locul care găzduieşte în fiecare an, aproximativ 80.000 de studenţi din întreaga ţară.

Clima

Cluj-Napoca are un climat continental cald de vară. Clima este influențată de apropierea orașului de Munții Apuseni, precum și de urbanizare.

Festivaluri și evenimente

Concerte, festivaluri, spectacole culturale, expoziții, party-uri, conferințe și workshop-uri, lansări de carte și de film și alte evenimente, toate le găsești la Cluj.