GDPR

Protecția datelor cu caracter personal in Aeroportul International Avram Iancu Cluj

Protecția datelor în UE

Regulamentul general privind protecția datelor (GDPR), Directiva de aplicare a legii privind protecția datelor și alte reguli privind protecția datelor cu caracter personal.

Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal

Regulamentul nr. 679/2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date

Conformitate

Organizație, domeniu de activitate și context GDPR 

Politica de confidentialitate

Termeni si conditii

Note de informare

Nota de Informare -generala- privind prelucrarea datelor cu caracter personal in AIAIC (01.08.2019)

Nota de informare privind prelucrarea datelor vizitatorilor website si tur de vizitare aeroport si a pasagerilor care completeaza chestionarul privind gradul de satisfactie (14.03.2020)

Nota de informare privind prelucrarea datelor reprezentantilor organizatiilor colaboratoare angajati si fosti angajati in scopul apararii intereselor aeroportului (22.10.2020)

Nota de informare privind prelucrarea datelor reprezentantilor si imputernicitilor ofertantilor participanti la procedurile de atribuire (17.03.2021)

Nota de informare privind prelucrarea datelor reprezentantilor organizatiilor colaboratoare angajati si fosti angajati in scopul apararii intereselor aeroportului (22.10.2020)

Nota de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal pentru persoanele si pasagerii care au acces la salonul VIP (22.10.2020)

Drepturile persoanei vizate

I. Accesul la date personale – Tipuri de solicitari

  1. Dreptul de a corecta (actualiza) datele cu caracter personal
  2. Dreptul de transfer al datelor personale – dreptul la portabilitatea datelor
  3. Dreptul la stergerea datelor personale – dreptul de a fi uitat
  4. Accseul neatorizat la datele personale – incidente (brese) de securitate

    II. Reguili speciale pentru copii 

III. Retragerea consimtamantului de acces la date personale si dreptul de a obiecta

Solicitare acces la  date personale GDPR

Pentru a obține un raport GDPR cu datele Dvs. personale sau pentru serviciul “să fiu uitat”, va trebui să urmați pașii de mai jos:

  1. Trimiteti un e-mail la dpo@airportcluj.ro in care sa specificati  tipul solicitării  (specificat anterior ) și precum si datele de contact (daca este cazul).
  2. Cererea dvs. va fi procesată și veți primi un instiintare GDPR prin mail, sau printr-o alta formă de comunicare pusă la dispoziție.

Masuri tehnice

Date interesante despre Cluj Napoca

Populatie

În 2011, 324.576 de locuitori locuiau în limitele orașului, ceea ce îl face pe locul al doilea cel mai populat al țării la acea vreme, după capitala națională București

Universitati si scoli

Oraşul Cluj Napoca este considerat al doilea centru universitar din România, fiind locul care găzduieşte în fiecare an, aproximativ 80.000 de studenţi din întreaga ţară

Clima

Cluj-Napoca are un climat continental cald de vară. Clima este influențată de apropierea orașului de Munții Apuseni, precum și de urbanizare.

Festivaluri și evenimente

Concerte, festivaluri, spectacole culturale, expoziții, party-uri, conferințe și workshop-uri, lansări de carte și de film și alte evenimente, toate le găsești la Cluj.