GDPR

Protecția datelor cu caracter personal în Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj

Protecția datelor în UE

Regulamentul general privind protecția datelor (GDPR), Directiva de aplicare a legii privind protecția datelor și alte reguli privind protecția datelor cu caracter personal.

Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal

Regulamentul nr. 679/2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date

Conformitate

Organizație, domeniu de activitate și context GDPR 

Politica de confidențialitate

Termeni și condiții

Note de informare

Nota de Informare -generală- privind prelucrarea datelor cu caracter personal în AIAIC (01.08.2019)

Nota de informare privind prelucrarea datelor vizitatorilor website și tur de vizitare aeroport și a pasagerilor care completează chestionarul privind gradul de satisfacție (14.03.2020)

Nota de informare privind prelucrarea datelor reprezentanților organizațiilor colaboratoare, angajați și foști angajați în scopul apărării intereselor aeroportului (22.10.2020)

Nota de informare privind prelucrarea datelor reprezentanților și împuterniciților ofertanților participanți la procedurile de atribuire (17.03.2021)

Nota de informare privind prelucrarea datelor reprezentanților organizațiilor colaboratoare, angajați și foști angajați în scopul apărării intereselor aeroportului (22.10.2020)

Nota de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal pentru persoanele și pasagerii care au acces la salonul VIP (22.10.2020)

Drepturile persoanei vizate

I. Accesul la date personale – Tipuri de solicitări

  1. Dreptul de a corecta (actualiza) datele cu caracter personal
  2. Dreptul de transfer al datelor personale – dreptul la portabilitatea datelor
  3. Dreptul la ștergerea datelor personale – dreptul de a fi uitat
  4. Accesul neatorizat la datele personale – incidente (breșe) de securitate

    II. Reguli speciale pentru copii 

III. Retragerea consimțământului de acces la date personale și dreptul de a obiecta

Solicitare acces la  date personale GDPR

Pentru a obține un raport GDPR cu datele Dvs. personale sau pentru serviciul “să fiu uitat”, va trebui să urmați pașii de mai jos:

  1. Trimiteți un e-mail la dpo@airportcluj.ro în care să specificați  tipul solicitării  (specificat anterior) precum si datele de contact (dacă este cazul).
  2. Cererea dvs. va fi procesată și veți primi o înștiințare GDPR prin mail, sau printr-o altă formă de comunicare pusă la dispoziție.

Măsuri tehnice

Date interesante despre Cluj Napoca

Populatie

În 2011, 324.576 de locuitori locuiau în limitele orașului, ceea ce îl face pe locul al doilea cel mai populat al țării la acea vreme, după capitala națională București

Universitati si scoli

Oraşul Cluj Napoca este considerat al doilea centru universitar din România, fiind locul care găzduieşte în fiecare an, aproximativ 80.000 de studenţi din întreaga ţară

Clima

Cluj-Napoca are un climat continental cald de vară. Clima este influențată de apropierea orașului de Munții Apuseni, precum și de urbanizare.

Festivaluri și evenimente

Concerte, festivaluri, spectacole culturale, expoziții, party-uri, conferințe și workshop-uri, lansări de carte și de film și alte evenimente, toate le găsești la Cluj.