La aeroport

Servicii business

Sală de conferințe

Localizare: Terminal Sosiri, zona administrativă

Program: în funcție de programare
Capacitate: 100 locuri
Pentru rezervări: email la office@airportcluj.ro

Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj vă pune la dispoziție o sală de conferință cu o capacitate de 100 de locuri. Sala de conferință este situată în Terminalul de pasageri sosiri, etaj, zona administrativă și are o suprafață de 162 mp. Sala, modern amenajată și utilată, este potrivită pentru organizarea unor evenimente diverse: conferinţe, întâlniri, cocktail-uri, completate cu mese festive sau pauze de cafea.

Facilitățile oferite: retroproiector, pupitru, flipchart, acces internet, sistem de sonorizare.

Birou întâlniri business 

Localizare: Terminal Plecări, zona publică
Program: în funcție de programare
Capacitate: 10 locuri

Pentru rezervări: e-mail la office@airportcluj.ro 

Localizat în Terminalul de pasageri plecări, zona publică, etaj, biroul d-voastră între zboruri este creat cu scopul de a facilita întâlnirile de afaceri în cadrul aeroportuar. Business Center-ul din incinta aeroportului are o capacitate de 10 locuri. Biroul este un spaţiu modern, în care ambianţa liniştită şi tehnologia de ultimă generaţie creează cadrul optim pentru lucru şi relaxare. 

Business Lounge

Pasagerii care aleg să folosească serviciile business lounge-ului, situat în zona securizată a Terminalului de Plecări  – zboruri interne și internaționale, au posibilitatea de a petrece timpul într-un mod plăcut și relaxant, într-un spațiu modern în care ambianța liniștită și tehnologia de ultimă generație crează cadrul optim pentru lucru și relaxare.

Program: zilnic, adaptat orarului zborurilor

Pentru informații privind accesul pe bază de abonament/card, vă rugăm să sunați la 0264-307550

Date interesante despre Cluj Napoca

Populatie

În 2011, 324.576 de locuitori locuiau în limitele orașului, ceea ce îl face pe locul al doilea cel mai populat al țării la acea vreme, după capitala națională București

Universitati si scoli

Oraşul Cluj Napoca este considerat al doilea centru universitar din România, fiind locul care găzduieşte în fiecare an, aproximativ 80.000 de studenţi din întreaga ţară

Clima

Cluj-Napoca are un climat continental cald de vară. Clima este influențată de apropierea orașului de Munții Apuseni, precum și de urbanizare.

Festivaluri și evenimente

Concerte, festivaluri, spectacole culturale, expoziții, party-uri, conferințe și workshop-uri, lansări de carte și de film și alte evenimente, toate le găsești la Cluj.