La aeroport

Servicii bancare și schimb valutar

În Terminalul pasageri Sosiri precum și în Terminalul pasageri Plecări, în zona publică, sunt amplasate automate de colectare a plăților cash și sunt disponibile servicii bancare și de schimb valutar.

Servicii bancare

Bancomat Euronet

Localizare: Terminalul de pasageri Sosiri, zona publică

Bancomat Banca Transilvania

Localizare: Terminalul de pasageri Plecări, zona publică Bancomat Transilvania Localizare: Terminalul de pasageri Plecări și Terminalul de pasageri Sosiri, zona publică
Program: 09:00 – 17:00

Servicii de schimb valutar

Bancomat Euronet

Localizat în Terminalul de pasageri Sosiri, zona de așteptare a bagajelor pentru zborurile internaționale.

Banca Transilvania (schimb valutar)

Banca este situată în Terminalul de Plecări pasageri al Aeroportului Internaţional „Avram Iancu” Cluj. Banca Transilvania este destinată activităților bancare și de schimb valutar.
Orarul de funcționare:
Operațiuni bancare: de luni – vineri  între orele 09:00 – 17:00
Schimb valutar: de  luni – duminică între orele 09:00 – 17:00

Date interesante despre Cluj-Napoca

Populație

În 2011, 324.576 de locuitori locuiau în limitele orașului, ceea ce îl face pe locul al doilea cel mai populat al țării la acea vreme, după capitala națională București.

Universități și școli

Oraşul Cluj Napoca este considerat al doilea centru universitar din România, fiind locul care găzduieşte în fiecare an, aproximativ 80.000 de studenţi din întreaga ţară.

Clima

Cluj-Napoca are un climat continental cald de vară. Clima este influențată de apropierea orașului de Munții Apuseni, precum și de urbanizare.

Festivaluri și evenimente

Concerte, festivaluri, spectacole culturale, expoziții, party-uri, conferințe și workshop-uri, lansări de carte și de film și alte evenimente, toate le găsești la Cluj.