Termeni și condiții

Definirea termenilor

Termenii „site”, „acest site” și „site-ul” folosiți în acest document se referă la site-ul www.airportcluj.ro.ro. Design-ul și conținutul site-ului aparțin în exclusivitate Aeroportului Internaţional „Avram Iancu” Cluj R.A. și sunt protejate de legislația privind proprietatea intelectuală. Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj R.A. are sediul social în Str. Traian Vuia, Nr. 149-151, Cluj-Napoca, Jud. Cluj.

Prin termenii „utilizator”, „vizitator” și „dumneavoastră” înțelegem toate persoanele fizice și/sau juridice care accesează site-ul www.airportcluj.ro, indiferent de motiv. Termenii „Regulament”, „Contract” și „Termeni și Condiții” se referă la prezentul contract de utilizare.

Prin termenul „date personale”, înțelegem informațiile pe care le colectăm de la dumneavoastră, pe baza cărora puteți fi identificat personal. Acestea pot include numele dumneavoastră, adresa, numărul de telefon (inclusiv numărul de mobil), pseudonimul, adresa de e-mail, vârsta, sexul și starea civilă, etc.

Acceptarea „Termenilor și condițiilor”

Înainte de a viziona acest site, vă rugăm să citiți cu atenție precizările următoare. Ele stabilesc termenii și condițiile utilizării de către dumneavoastră a tuturor materialelor ce alcătuiesc prezentul site. Accesarea site-ului și folosirea aplicațiilor sale presupun acceptarea explicită sau implicită a tuturor Termenilor și Condițiilor publicate, având valoare contractuală deplină.

Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj R.A. își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul prezentului contract. În această situație, Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj R.A. va înștiința utilizatorii prin afișarea schimbărilor pe o pagină ce va apărea în momentul accesării site-ului. Folosirea în continuare a site-ului de către utilizator constituie un răspuns afirmativ de acceptare a modificărilor aduse prezentului contract de utilizare.

Conținutul site-ului

Informațiile publicate pe site sunt informații de interes general despre www.airportcluj.ro, produsele comercializate de acesta, ale partenerilor săi, opiniile utilizatorilor despre produse, cât și alte informații considerate de Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj R.A. ca fiind de interes pentru utilizatori. Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj R.A. își rezervă dreptul să completeze și să modifice orice informație de pe site. Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj R.A. depune toate eforturile pentru a prezenta în mod cât mai clar și concis toate informațiile din acest site. Cu toate acestea, Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj R.A. nu este și nu va fi legal responsabil sub nici o circumstanță pentru nicio inadvertență ori descriere eronată a informațiilor prezentate în acest site.

Copyright

Conținutul site-ului www.airportcluj.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică WEB, scripturi, programe și alte date – este proprietatea exclusivă a Aeroportului Internaţional Avram Iancu Cluj R.A. și a furnizorilor săi și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor.

De asemenea, Aeroportul Internaţional Avram Iancu Cluj R.A. deține toate drepturile de proprietate intelectuală (inclusiv drepturile asupra bazei de date) privind mărcile comerciale, mărcile de servicii, logo-urile și toate celelalte materiale prezentate în acest site.

Este interzisă reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice formă a conținutului acestui site, de către orice persoană, fără acordul scris prealabil al Aeroportului Internaţional Avram Iancu Cluj R.A.. În caz contrar, aceasta reprezintă o încălcare a dreptului de proprietate intelectuală și se sancționează conform legilor în vigoare.

Legături

Site-ul www.airportcluj.ro poate găzdui legături (link-uri) către alte site-uri. Răspunderea pentru aceste site-uri o poartă în întregime proprietarii acestora. Așadar, Aeroportul Internaţional Avram Iancu Cluj R.A. nu este responsabil pentru orice pagubă sau pierdere cauzată sau presupusă a fi cauzată de informațiile furnizate de site-urile sau resursele spre care trimit aceste link-uri.

Date interesante despre Cluj-Napoca

Populație

În 2011, 324.576 de locuitori locuiau în limitele orașului, ceea ce îl face pe locul al doilea cel mai populat oraș al țării la acea vreme, după capitala națională București.

Universități și școli

Oraşul Cluj-Napoca este considerat al doilea centru universitar din România, fiind locul care găzduieşte în fiecare an, aproximativ 80.000 de studenţi din întreaga ţară

Clima

Cluj-Napoca are un climat continental cald de vară. Clima este influențată de apropierea orașului de Munții Apuseni, precum și de urbanizare.

Festivaluri și evenimente

Concerte, festivaluri, spectacole culturale, expoziții, party-uri, conferințe și workshop-uri, lansări de carte și de film și alte evenimente, toate le găsești la Cluj.