Tur de vizitare la aeroport

Scop

Aeroportul Internaţional Avram Iancu Cluj R.A. desfășoară programul intitulat Tur de vizitare. Aeroportul își deschide, astfel, porțile tuturor celor interesați de cunoașterea specificului activității aeroportuare.

Timp de 1h, vizitatorii vor avea posibilitatea de a se familiariza cu denumirile specifice aviației și cu modul de desfășurare a activităților aeroportuare asistând la procedurile de îmbarcare/debarcare, la decolările și aterizările aeronavelor precum și la pregătirile premergătoare acestora.

Înscrieri

Participarea se face numai în baza unei solicitări prealabile depuse la Secretariatul Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj la adresa Str.Traian Vuia, nr.149, Cluj-Napoca, pe adresa de e-mail office@airportcluj.ro, însoțită de declarația pe propria răspundere și copia C.I/B.I al însoțitorului.

Tururile de vizitare se desfășoară de luni până vineri, între orele 08:00 -16:00, în limita locurilor disponibile. Aceste tururi de vizitare se vor desfășura în perioada 27.03-31.03.2023, în funcție de cererile primite din partea vizitarilor.

Date interesante despre Cluj Napoca

Populatie

În 2011, 324.576 de locuitori locuiau în limitele orașului, ceea ce îl face pe locul al doilea cel mai populat al țării la acea vreme, după capitala națională București

Universitati si scoli

Oraşul Cluj Napoca este considerat al doilea centru universitar din România, fiind locul care găzduieşte în fiecare an, aproximativ 80.000 de studenţi din întreaga ţară

Clima

Cluj-Napoca are un climat continental cald de vară. Clima este influențată de apropierea orașului de Munții Apuseni, precum și de urbanizare.

Festivaluri și evenimente

Concerte, festivaluri, spectacole culturale, expoziții, party-uri, conferințe și workshop-uri, lansări de carte și de film și alte evenimente, toate le găsești la Cluj.