Aviație

Accesul si utilizarea infrastructurii aeroportuare

Agenții de handling, interesați de prestarea serviciilor de handling la sol, pe Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj vor avea în vedere următoarele documente pentru facilitarea accesului și utilizării infrastructurii aeroportuare:

Furnizorii de servicii, interesați de prestarea altor servicii decât cele de handling la sol, pe Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj, vor avea în vedere următoarele documente pentru facilitarea accesului și utilizării infrastructurii aeroportuare:

Date interesante despre Cluj-Napoca

Populație

În 2011, 324.576 de locuitori locuiau în limitele orașului, ceea ce îl face pe locul al doilea cel mai populat oraș al țării la acea vreme, după capitala națională București.

Universități și școli

Oraşul Cluj-Napoca este considerat al doilea centru universitar din România, fiind locul care găzduieşte în fiecare an, aproximativ 80.000 de studenţi din întreaga ţară.

Clima

Cluj-Napoca are un climat continental cald de vară. Clima este influențată de apropierea orașului de Munții Apuseni, precum și de urbanizare.

Festivaluri și evenimente

Concerte, festivaluri, spectacole culturale, expoziții, party-uri, conferințe și workshop-uri, lansări de carte și de film și alte evenimente, toate le găsești la Cluj.