Food & drinks

Food & drinks

Restaurante și cafenele în incinta Aeroportului Internațional Cluj

Fie că plecați într-o călătorie sau așteptați pe cineva la aeroport, întotdeauna va exista timp pentru a savura o cafea sau o băutură răcoritoare și de ce nu, chiar o mică gustare. Pentru cei care ne vizitează am pregătit astfel de cafenele atât în zona publică cât și în zona de îmbarcare pasageri.

Program de funcționare: Luni-Vineri 10:00 la 16:00 
Terminalul Vechi, Zona Publică, etaj.1.

Website

SO COFFEE

Program de funcționare: 03:00 la 00:00
Locația: Terminalul de pasageri Plecări Zona de îmbarcare pasageri zboruri internaționale, Zona de îmbarcare pasageri zboruri domestice

SO COFFEE

Program de funcționare: 04:30 la 18:30
Locația: Terminalul de pasageri Plecări – Zona Publică

AIR CAFÉ

Program de funcționare: 08:00 la 01:00
Locația: Terminalul de pasageri Sosiri

PETRU Simigerie

Program de funcționare: 04:00 la 18:00
Locația: Terminalul de pasageri Plecări –  Zona Publică

Date interesante despre Cluj-Napoca

Populație

În 2011, 324.576 de locuitori locuiau în limitele orașului, ceea ce îl face pe locul al doilea cel mai populat al țării la acea vreme, după capitala națională București.

Universități și școli

Oraşul Cluj-Napoca este considerat al doilea centru universitar din România, fiind locul care găzduieşte în fiecare an, aproximativ 80.000 de studenţi din întreaga ţară.

Clima

Cluj-Napoca are un climat continental cald de vară. Clima este influențată de apropierea orașului de Munții Apuseni, precum și de urbanizare.

Festivaluri și evenimente

Concerte, festivaluri, spectacole culturale, expoziții, party-uri, conferințe și workshop-uri, lansări de carte și de film și alte evenimente, toate le găsești la Cluj.