Conferințe la aeroport

Aeroportul Internațional Cluj va fi gazda unei noi ediții a conferinței Aviation-Event

Aviation-Event 2024 CLJ

Cel de-al treilea capitol al poveștii de succes a Aviation-Event CLJ 2024 va avea loc pe 15 martie 2023 și promite un nou pachet de speakeri importanți care vor trasa liniile directoare pentru sprijinirea dezvoltării aviației civile în contextul actual al ecosistemului aviatic. Liderii aviației civile se vor întâlni pe 15 martie 2023, la Cluj-Napoca, pentru a aborda subiecte cheie precum cele mai bune practici pentru încorporarea sustenabilității în viitorul aviației, siguranța și eficiența operațională, dar și aspecte referitoare la scenariul geopolitic actual. Pentru participare și detalii accesați: www.aviation-event.com.

Să ne îmbarcăm împreună în această aventură palpitantă, în timp ce dezvăluim cea de-a 3-a ediție a Aviation-Event CLJ și să explorăm posibilitățile nelimitate care ne așteaptă în lumea aviației. Pregătiți-vă pentru o călătorie plină de perspective, inspirație și pentru o analiză a viitorului aviației.

Rezumat ediția Aviation-Event 2022 CLJ

Aviation-Event 2022 CLJ a reunit la Cluj peste 150 de participanți, lideri mondiali ai industriei aviației civile, experți, părți interesate și mass-media din peste 20 de țări, 25 de aeroporturi și peste 10 companii aeriene. Printre vorbitorii de seamă care au participat la această conferință îi amintim pe următorii: Luis Felipe de Oliveira – Director General ACI World, Adina Vălean – Comisar European pentru Transporturi (mesaj video), József Váradi – CEO Wizz Air, și mulți alții. Scopul evenimentului a fost acela de a reuni liderii industriei aviatice europene, care au prezentat noile perspective de dezvoltare a aviației civile la nivel internațional, în contextul post-pandemic, precum și nevoia continuă de adaptare la noile scenarii ale industriei aeronautice în continuă schimbare. 

Aviation-Event 2023 CLJ într-o privire

În cadrul celei de-a doua ediții a conferinței, participanții au purtat discuții cu privire la elementele specifice ale procesului legislativ în domeniul aviației civile, provocările acestui domeniu în continuă schimbare și necesitatea cooperării între organizații și instituții specializate pentru a facilita revitalizarea traficului aerian. Aviation-Event 2023 a fost o oportunitate pentru specialiștii în aviație din întreaga lume de a aborda probleme importante precum decarbonizarea, digitalizarea, serviciul pentru clienți, sustenabilitatea, rezistența operațională și alte elemente de interes pentru aviația civilă. Printre vorbitorii de top ai acestei ediții îi amintim pe Olivier Jankovec (Director General – ACI Europa), József Váradi (CEO, Wizz Air), Marian-Jean Marinescu (MEP, Parlamentul European), Jost Lammers (CEO, Aeroportul Munchen) și Costin Iordache (CEO – TAROM).

„Business class” partners:

„Economy class” partners:


Supporter :


"Media" partner:


"Hotel" partner :


"Ticketing" partner: