Legate de călătorie

Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj organizează în funcție de înscrierile existente, tururi de vizitare ale aeroportului. Turul durează aproximativ 1 oră și cuprinde vizitarea Terminalului de Sosiri, Terminalului de Plecări, Zona operațiuni aeriene, precum și familiarizarea cu modul de desfășurare a activităților aeroportuare. Pentru mai multe detalii, vă rugăm accesați pagina Despre aeroport – Tur de vizitare al aeroportului, de pe pagina oficială de internet.

La Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj nu există în acest moment facilități de depozitare a bagajelor.

Pasagerii cu mobilitate redusă și persoanele cu handicap sunt protejate împotriva discriminării și cu începere de la 26 iulie 2008, pot beneficia de o asistență corespunzătoare la Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj.

La Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj avem deschis un oficiu bancar al Băncii Transilvania în cadrul Terminalului de Plecări (cu orar de funcționare zilnic între orele 09:00 AM-17:00 PM pentru operațiuni bancare și între 09:00 AM-17:00 PM pentru casa de schimb valutar). De asemenea aveți la dispoziție și ATM-urile pentru mai multe automate bancare poziționate în zona publică a Terminalului de Sosiri și a Terminalului de Plecări, în incinta aeroportului.

Vă rugăm contactați compania aeriană cu care intenționați să zburați.

Aveți posibilitatea de a transmite plângeri, sugestii și reclamații completând formularele-tip, pe care le veți solicita de la Biroul de Informații din incinta Terminalului de Plecări al Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj. De asemenea, puteți transmite observațiile și sugestiile dumneavoastră on-line, accesând pagina Contact sau prin e-mail la adresa office@airportcluj.ro.

Pentru detalii legate de serviciile de parcare oferite de Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj și GOTO Parking accesați pagina Parcare de pe website-ul aeroportului.

În incinta Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj există o parcare unde vă puteți lăsa mașina pentru o perioadă definită de timp. Aflați mai multe informații aici.

Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj oferă acces gratuit la internet în zona publică a Terminalelor Sosiri și Plecări, precum în saloanele VIP și Business.

Informații în timp real privind sosirile și plecările de pe Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj sunt disponibile pe pagina noastră web.