Servicii

Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj organizează în funcție de înscrierile existente, tururi de vizitare ale aeroportului. Turul durează aproximativ 1 oră și cuprinde vizitarea Terminalului de Sosiri, Terminalului de Plecări, Zona operațiuni aeriene, precum și familiarizarea cu modul de desfășurare a activităților aeroportuare. Pentru mai multe detalii, vă rugăm accesați pagina Despre aeroport – Tur de vizitare al aeroportului, de pe pagina oficială de internet.

La Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj nu există în acest moment facilități de depozitare a bagajelor.

Pasagerii cu mobilitate redusă și persoanele cu handicap sunt protejate împotriva discriminării și cu începere de la 26 iulie 2008, pot beneficia de o asistență corespunzătoare la Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj.

La Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj aveți la dispoziție automate bancare de schimb valutar poziționate în Terminalul de pasageri Sosiri, zona de așteptare a bagajelor pentru zborurile internaționale și în zona publică.

Aveți posibilitatea de a transmite plângeri, sugestii și reclamații completând formularele-tip, pe care le veți solicita de la Biroul de Informații din incinta Terminalului de Plecări al Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj. De asemenea, puteți transmite observațiile și sugestiile dumneavoastră on-line, accesând pagina Contact sau prin e-mail la adresa office@airportcluj.ro.

Pentru detalii legate de serviciile de parcare oferite de Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj și GOTO Parking accesați pagina Parcare de pe website-ul aeroportului.

În incinta Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj există o parcare unde vă puteți lăsa mașina pentru o perioadă definită de timp. Aflați mai multe informații aici.

Pentru a fi la curent cu locurile de muncă disponibile la Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj, vă rugăm să accesați secțiunea Cariere a paginii noastre web.

Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj oferă acces gratuit la internet în zona publică a Terminalelor Sosiri și Plecări, precum în saloanele VIP și Business.

Informații în timp real privind sosirile și plecările de pe Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj sunt disponibile pe pagina noastră web.