Transport si acces

Pasagerii cu mobilitate redusă și persoanele cu handicap sunt protejate împotriva discriminării și cu începere de la 26 iulie 2008, pot beneficia de o asistență corespunzătoare la Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj.

Pentru detalii legate de serviciile de parcare oferite de Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj și GOTO Parking accesați pagina Parcare de pe website-ul aeroportului.

În incinta Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj există o parcare unde vă puteți lăsa mașina pentru o perioadă definită de timp. Aflați mai multe informații aici.

Proiectele de viitor prevăd construirea unui hotel în incinta Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj.

În funcție de termenii și condițiile companiei aeriene, în cabina de pasageri se acceptă transportul animalelor vii de mici dimensiuni din clasa PET (animale de companie cu greutate maximă de 6kg) câini sau pisici, în cuști speciale, cu obligația proprietarului de a le ține în brațe pe durata zborului. În acest caz transportul se face contra unei taxe. În cala de bagaje pot fi transportate animale vii de talie medie, câini sau pisici, în cuști standardizate în conformitate cu reglementările IATA, dar nu mai mult de trei pe un zbor. Transportul se poate face contra cost. Pentru detalii suplimentare trebuie contactată compania aeriană cu care călătoriți.

Accesul de la aeroport în oraș și invers se poate face folosind transportul în comun pe linia nr. 8, linia nr.5 sau linia nr.A1E, taxiul sau apelând la serviciile unei firme de rent-a-car. Există, de asemenea, mai multe hoteluri care oferă posibilitatea de transfer cu shuttle bus. Pentru detalii, vă rugăm accesați secțiunea Transport & Acces – Transfer a site-ului nostru.