Business

Regulamentul de închiriere a spațiilor publicitare se regăsește pe website-ul nostru la secțiunea Business și Parteneri și puteți să ne transmiteți solicitările dumneavosatră la adresa de office@airportcluj.ro.

Oportunitățile de afaceri existente la aeroport se pot consulta pe website-ul aeroportului în cadrul secțiunii Business și Parteneri – Licitații.

Aveți posibilitatea de a transmite plângeri, sugestii și reclamații completând formularele-tip, pe care le veți solicita de la Biroul de Informații din incinta Terminalului de Plecări al Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj. De asemenea, puteți transmite observațiile și sugestiile dumneavoastră on-line, accesând pagina Contact sau prin e-mail la adresa office@airportcluj.ro.

Pentru a fi la curent cu locurile de muncă disponibile la Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj, vă rugăm să accesați secțiunea Cariere a paginii noastre web.

În prezent, 9 companii aeriene operează curse regulate de pasageri de pe Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj: Tarom, Lufthansa, Lot Polish, Wizz Air, Turkish Airlines, Ryanair, HiSky, Aeroexpress Regional și Swiss Airlines.

Companiile aeriene care operează zboruri cargo pentru DHL, TNT și UPS sunt următoarele: Cargo Air, Swiftair, Swiftair Hellas și CargoLogic Germany. La acestea se adaugă companiile aeriene ce operează zboruri charter turistice de pe aeroportul clujean, dintre care amintim: Aegean Airlines, Animawings, HiSky, Fly One, Corendon Airlines, SkyUp, Pegasus, Tarom, Fly Lili și Bees Airlines.

Clic aici pentru a vizita pagina Companii Aeriene

Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj dispune de saloane business, de un birou pentru întâlniri business și de o sală de conferință ce poate fi închiriată pentru întruniri, ședințe, simpozioane etc.

Pentru detalii privind spațiile publicitare disponibile la aeroport și tarifele de închiriere a acestor spații, vă rugăm să consultați pagina Reclama ta aici de pe site-ul nostru, www.airportcluj.ro. În vederea închirierii unui spațiu publicitar, este necesar să trimiteți o solicitare  la adresa de email office@airportcluj.ro.