Transport și acces

Transfer

ROMANIA SHUTTLE

Contact

Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj

Str. Traian Vuia, nr. 149-151, 400397, Cluj-Napoca

Telefon: +40 757 488 853
Email: office@romaniashuttle.com
Web: www.romaniashuttle.com

Transport public

CTP CLUJ-NAPOCA

Compania de Transport Public Cluj-Napoca SA este subordonată Primariei Municipiului Cluj-Napoca. Compania prestează servicii către populaţie, principala activitate fiind transportul de persoane în municipiul Cluj-Napoca şi în zona Metropolitană.

Parcare

Parcare la aeroport

Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj vă oferă servicii de parcare pe termen mediu și lung, la tarife minime, în funcție de perioada solicitată.

Rent a car

Închiriază-ți mașina la aeroport

Date interesante despre Cluj-Napoca

Populație

În 2011, 324.576 de locuitori locuiau în limitele orașului, ceea ce îl face pe locul al doilea cel mai populat al țării la acea vreme, după capitala națională București.

Universități și școli

Oraşul Cluj Napoca este considerat al doilea centru universitar din România, fiind locul care găzduieşte în fiecare an, aproximativ 80.000 de studenţi din întreaga ţară.

Clima

Cluj-Napoca are un climat continental cald de vară. Clima este influențată de apropierea orașului de Munții Apuseni, precum și de urbanizare.

Festivaluri și evenimente

Concerte, festivaluri, spectacole culturale, expoziții, party-uri, conferințe și workshop-uri, lansări de carte și de film și alte evenimente, toate le găsești la Cluj.