Magazine

Magazine

Magazine în incinta Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj

Duty-free, Terminalul Plecări

Duty-free-ul din Terminalul de pasageri plecări (zona de îmbarcare a pasagerilor pentru zborurile internaționale) prezintă o gamă variată de produse la prețuri scăzute și scutite de taxele vamale. Selecția produselor variază de la cosmetice și accesorii ale unor branduri celebre, până la produse hand made, tradiționale românești, dar și la produse de consum.
Program de funcționare: 03:30 la 21:00 
Locație: Terminalul de pasageri plecări, zona de îmbarcare a pasagerilor pentru zborurile internaționale

Duty-free, Terminalul Sosiri

Duty-free-ul din Terminalul de sosiri (zona zborurilor internaționale) prezintă o gamă variată de produse la prețuri scăzute. Selecția produselor variază de la cosmetice și accesorii ale unor branduri celebre până la produse de consum.

Program de funcționare: 08:00 la 03:00
Locație: Terminalul de Sosiri, zona zborurilor internaționale.

Magazin Relay

Aeroportul Internaţional Avram Iancu Cluj pune la dispoziția pasagerilor săi magazinul Relay. Cu o largă selecție de ziare, reviste și cărți, magazinul Relay reprezintă fereastra către o lume a informației.
Program de funcționare: 03:30 la 21:00
Locație: Terminalul de pasageri plecări, zona de îmbarcare a pasagerilor pentru zborurile internaționale

Magazin cu obiecte bisericești

În Terminalul de pasageri plecări, zona publică, etaj, Aeroportul Internaţional Avram Iancu >Cluj găzduiește magazinul cu obiecte bisericești. Pasagerii noștri au posibilitatea să-și procure de aici icoane, produse bisericești, precum și cărți religioase.

Program de funcționare: 09:00 la 15:00
Locație: Terminal pasageri plecări, etaj, zona publică

Magazinul Maria

Cadouri cu specific tradiţional românesc sau haine moderne şi bijuterii, le găsiţi pe toate la magazinul Maria. Acest magazin vă dă posibilitatea de a cumpăra articole hand made sau mici atenţii înainte de călătoria dumneavoastră.
Program de funcționare: 04:00 la 21:00
Locație: Terminalul de pasageri plecări, zona de îmbarcare a pasagerilor pentru zborurile internaționale.

Crew Shop

Produse: cosmetice, parfumuri, accesorii, băuturi alcoolice, tutun și dulciuri.

Program de funcționare: Luni-Duminică: 07:30-19:30.

Locație: Terminal Plecări Internaționale, zona publică Vest.

Date interesante despre Cluj Napoca

Populatie

În 2011, 324.576 de locuitori locuiau în limitele orașului, ceea ce îl face pe locul al doilea cel mai populat al țării la acea vreme, după capitala națională București

Universitati si scoli

Oraşul Cluj Napoca este considerat al doilea centru universitar din România, fiind locul care găzduieşte în fiecare an, aproximativ 80.000 de studenţi din întreaga ţară

Clima

Cluj-Napoca are un climat continental cald de vară. Clima este influențată de apropierea orașului de Munții Apuseni, precum și de urbanizare.

Festivaluri și evenimente

Concerte, festivaluri, spectacole culturale, expoziții, party-uri, conferințe și workshop-uri, lansări de carte și de film și alte evenimente, toate le găsești la Cluj.