Ședință proiect „Calea de rulare paralelă cu pista” 04.08.2020

Ședință proiect „Calea de rulare paralelă cu pista” 04.08.2020

Având în vedere că Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj are în desfășurarea realizarea proiectului “Calea de rulare paralelă cu pista”, cod SMIS 2014+ 125198, proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014 – 2020 confinanțat din Fonduri Europene, în data de 4 august 2020, la sediul Aeroportului Internațional Cluj a avut loc o ședință de lucru.

 Aeroportul Cluj a primit avizele și autorizația de construcție, iar principalele discuții din cadrul ședinței au vizat demararea începerii lucrărilor de construcție la calea de rulare paralelă cu pista. Ședința fost condusă de managerul de proiect care a făcut câteva precizări referitoare la derularea proiectului. La ședință au participat membrii echipei UIP din cadrul Aeroportului Cluj, reprezentanții executantului,proiectantului și firmei care asigură serviciile de supervizare a lucrărilor. 

De asemenea, în data de 06.08.2020 a fost predat amplamsamentul către reprezentanții firmei care vor realiza lucrările la calea de rulare paralelă cu pista.

Share this post