COMUNICAT DE PRESĂ

COMUNICAT DE PRESĂ

Compania aeriană Air Connect va opera în premieră zboruri regulate de pe Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj

Cluj-Napoca, 28 martie 2023: Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj a organizat astăzi o conferință de presă cu ocazia inaugurării noii rute Cluj-Napoca – Budapesta, operată de noua companie aeriană românească, AirConnect.


Compania aeriană AirConnect va opera în premieră anul acesta de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj zboruri regulate spre Budapesta și Constanța.


Zborurile spre Budapesta sunt operate în sezonul de vară 2023 cu două frecvențe pe săptămână în fiecare zi de marți și sâmbătă, iar zborurile spre Constanța vor debuta începând cu 22 iunie 2023, cu două frecvențe pe săptămână în fiecare zi de joi și duminică.

 

Destinație

Dată de debut

Zile de operare

Program de operare

 

Budapesta (BUD)

 

28 martie 2023

 

Marți și Sâmbătă

Cluj-Napoca 13:05 – Budapesta 13:20 

Budapesta 10:20 – Cluj-Napoca 12:35

Constanța

(CND)

22 iunie 2023

Joi și Duminică

Cluj-Napoca 19:00 – Constanța 20:25

Constanța 17:00 – Cluj-Napoca 18:25

                                  Observație: Orarul de zbor reprezintă orele locale de aterizare/decolare  

 

Domnul Tudor Constantinescu, Director General AirConnect a precizat: „Ne bucurăm să începem astăzi operarea zborurilor regulate între Cluj Napoca și Budapesta, cu 2 frecvențe săptămânale în zilele de marți și sâmbătă. AirConnect pune la dispoziția clujenilor o alternativă de călătorie rapidă și confortabilă către capitala Ungariei, ofertele de zbor fiind variate și adaptate fiecărui tip de călător.


Domnul David Ciceo, Directorul General al Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj a declarat: „Apreciem în mod deosebit decizia companiei AirConnect de a începe operarea zborurilor spre Budapesta, demonstrând încă o dată faptul că aeroportul clujean este aeroportul regional cu cea mai dinamică şi spectaculoasă dezvoltare în ceea ce priveşte nevoile de conectivitate ale pasagerilor. Sezonul de vară aduce o mai mare diversitate a alternativelor de călătorie pe cale aeriană și suntem convinși că noile destinaţii aduse de către AirConnect vor fi apreciate de pasageri, pe toate segmentele de trafic, respectiv trafic business sau turistic.”

 

Biletele de avion pot fi deja achiziționate de pe website-ul companiei, www.air-connect.com, din aplicația disponibilă în Apple Store si Google Play Store, ori prin intermediul agențiilor de turism, la tarife începând de la 49.70 € (tarif pe segment de zbor, taxe incluse, locuri limitate).

 

 

Despre companie

 

AirConnect este o nouă companie aeriană înființată în România de către 7 investitori privați, din dorința de a deservi piața regională din zonă.

 

Compania a început operarea în august 2022, oferind zboruri interne în România, conectând aeroporturile regionale cu hub-urile din proximitate și zboruri de vacanță (charter) direct din aeroporturile regionale.

         

Share this post