Călătoria ta în context COVID-19

Centru de testare Covid-19 în aeroport – ÎNCHIS TEMPORAR!

În incinta Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj și-a început activitatea un centru de testare pentru depistarea infecției cu virusul SARS-CoV2, amplasat în zona publică adiacentă Terminalului Plecări.

Tipuri de teste efectuate: 

  • RT-PCR COVID-19 DIN SALIVĂ
  • RT-PCR COVID-19 STANDARD
  • RAPID ANTIGEN PAȘAPORT COVID-19 
  • RAPID ANTIGEN DIN SPUTĂ.

Pentru testele de tip RT-PCR rezultatele se primesc a doua zi, iar pentru testele rapide antigen timpul de așteptare pentru rezultate este de 15 minute.

Rezultatele testelor PCR sunt transmise în format electronic, iar rezultatele testelor antigen sunt transmise în format tipărit și/sau electronic, atât în limba română, cât și în limba engleză.

Centrul de testare din incinta aeroportului  este închis temporar.

Nu este nevoie de programare.

Mai multe informații și detalii găsiți aici: (https://okmedical.ro/centru-recoltare-cluj)

Date interesante despre Cluj Napoca

Populatie

În 2011, 324.576 de locuitori locuiau în limitele orașului, ceea ce îl face pe locul al doilea cel mai populat al țării la acea vreme, după capitala națională București

Universitati si scoli

Oraşul Cluj Napoca este considerat al doilea centru universitar din România, fiind locul care găzduieşte în fiecare an, aproximativ 80.000 de studenţi din întreaga ţară

Clima

Cluj-Napoca are un climat continental cald de vară. Clima este influențată de apropierea orașului de Munții Apuseni, precum și de urbanizare.

Festivaluri și evenimente

Concerte, festivaluri, spectacole culturale, expoziții, party-uri, conferințe și workshop-uri, lansări de carte și de film și alte evenimente, toate le găsești la Cluj.