Business si Parteneri

Licitatii

La Aeroportul Internaţional Avram Iancu Cluj ne străduim să identificăm și să implementăm serviciile și facilitățile care răspund în cel mai înalt grad trendurilor de consum și profilului pasagerului nostru. Scopul nostru este acela de a oferi pasagerilor o experiență plăcută în aeroport.

Căutăm parteneri de afaceri care să ne împărtășească ambițiile și viziunea. Aceasta înseamnă că partenerii noștri trebuie să respecte o serie de standarde de eficiență și calitate pe care ne străduim să le respectăm și noi, să vină cu un spirit inovator și să fie orientați spre client.

Spatii Publicitare, Advertising

Aeroportul Internațional Cluj este primul aeroport regional al țării și al doilea aeroport ca număr de pasageri după aeroportul
București-Otopeni. Anual de pe aeroportul clujean călătoresc numeroși pasageri spre mai mult de 40 de destinații regulate din
Europa și Orientul Mijlociu.

Spațiile publicitare din aeroport reprezintă un mod unic de promovare reprezentat de expunerea la o audiență diversificată de
consumatori, care călătoresc de pe sau spre Aeroportul Internațional Cluj din grupele de vârstă cuprinse între 25 și +50 de ani.

Informații aeroportuare

Date generale aeroportuare

Caracteristici tehnico-functionale, facilitati companii, facilitati cargo si handling, servicii de handling etc.

Tarife aeroportuare

Tarife de aterizare, tarife de iluminare, tarife de stationare, tarife de servicii pentru pasageri, tariful se securitate etc.

Destinatii noi, stimulente si reduceri

Noua grilă de stimulente / reduceri aplicabile degresiv în timp, pentru o perioadă de 3 ani de zile, în cazul operării unei destinaţii noi

Siguranță aeronautică

Siguranța operațională reprezintă un set de măsuri care au drept scop protecția împotriva erorilor umane, care sunt de obicei acțiuni neintenționate, desfășurate în necunoștință de cauză, sau cauzate de neglijarea responsabilităților profesionale, lipsa totală sau existența insuficientă a procedurilor operaționale, defecțiuni ale echipamentelor și instalațiilor tehnice, factori favorizanți de mediu sau cazuri de forță majoră.

Zonele cu servituții aeronautice

Zonele cu servituții aeronutice civile specifice / particulare asociate Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj

Zonele cu servituții aeronautice civile specifice/ particulare asociate Aeroportului Internaționa l Avram Iancu Cluj
Suprafețele de limitare a înălțimii obstacolelor – situația actuală

Accesul și utilizarea infrastructurii aeroportuare

Pentru agenții de handling, interesați de prestarea serviciilor de handling la sol, pe Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj.

Pentru furnizorii de servicii, interesați de prestarea altor servicii decât cele de handling la sol, pe Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj.

Date interesante despre Cluj Napoca

Populatie

În 2011, 324.576 de locuitori locuiau în limitele orașului, ceea ce îl face pe locul al doilea cel mai populat al țării la acea vreme, după capitala națională București

Universitati si scoli

Oraşul Cluj Napoca este considerat al doilea centru universitar din România, fiind locul care găzduieşte în fiecare an, aproximativ 80.000 de studenţi din întreaga ţară

Clima

Cluj-Napoca are un climat continental cald de vară. Clima este influențată de apropierea orașului de Munții Apuseni, precum și de urbanizare.

Festivaluri și evenimente

Concerte, festivaluri, spectacole culturale, expoziții, party-uri, conferințe și workshop-uri, lansări de carte și de film și alte evenimente, toate le găsești la Cluj.